Thailand 1997 


1997 Sykkeltur uten sykler!

hund.jpg

P.g.a. diverse omstendigheter valgt vi å la egne sykler stå hjemme, og planla å leie sykler i Thailand i stedet. Da vi passert terskelen for luftkondisjonering  i ankomsthallen på  Phuket, startet tvilen: "Skal vi sykle her??" Varm og fuktig luft slo i mot oss, og trafikken var rene vanviddet. I tillegg var vi forespeilet hunder med rabbis før avreise. 
Konklusjon: det ble ikke syklet en meter, men vi hadde en flott 40 års tur likevel. Så egentlig har ikke denne siden noe her å gjøre, men intensjonene med turen var de beste. Vi skal ikke påstå at ikke Thailand egner seg for sykling. Vi så faktisk noen som syklet, men for våres del ble det bare med tanken.


Patong Beach
Bar.jpg (122194 bytes) Vi ankom Pantong sliten og døgnvill. Vi fant oss en meget bra hotell i utkanten av byen.  Etter et par timers søvn dro vi ut på "livet". Vi fant oss en stamplass, Alice Bar. Tommen ville ha bar med stang!!


Railay

railay.jpg

Etter et par dager på Patong Beach, hadde vi fått nok. Vi evakuerte med en minibuss til Krabi, og derfra til Railay med båt. Vi fikk oss ei hytta helt nede på stranda for 13 kr pr pers. inkludert lopper i prisen. Vi tilbrakte 3 dager her, for vi dro videre til Koh Phang-Nga og Koh Samui.

 
Moped
 

moped.jpg (107368 bytes)

Gøran hadde en egen fotosafari med tema Thailand og moped. Imponerende hvor mange det går på en moped. I tillegg til at de ofte er mange på hver, har gassen tydeligvis bare to innstillinger så dessverre skjer det alt for mange ulykker.  


Ko Samui

samui.jpg (173176 bytes)

På Bo Put på Ko Samui fant vi oss et trivelig hotell, med basseng. Problemet under oppholdet i Thailand, var røyken fra de store skogbrannene på Sumatra. Det var få dager med klar himmel. Ellers frister det med et nytt besøk i Thailand: trivelige folk, en fantastisk natur, særdeles god mat og billig. Men om vi kommer til å gjøre et nytt forsøk på sykle, er mer usikkert.